ЦНАП стане "єдиним вікном" отримання послуг для ветеранів та їхніх родин. Що саме буде доступно?

ветеран,зсу,воїн

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України представило презентацію "Єдине вікно у ЦНАП, як інструмент надання якісних адміністративних послуг ветеранам та членам їхніх родин".

Як ідеться в повідомленні Мінреінтеграції, у презентації представили конкретні шляхи інтеграції всіх можливих послуг для ветеранів у систему Центрів надання адміністративних послуг.

Для спрощення життя ветеранів та їхніх родин вже запроваджується підхід, який дасть можливість із одним пакетом документів звернутися у ЦНАП, який далі розповсюджуватиме отримані дані до всіх необхідних субʼєктів.

Загалом створення у ЦНАП "єдиного вікна" передбачатиме для ветеранів:

  • формування єдиної бази послуг для ветеранів війни;
  • максимальну поінформованість про їхні можливості;
  • створення зручних, якісних та доступних умов отримання адміністративних послуг;
  • впровадження комплексного підходу – отримання спектру адміністративних послуг в одному місці від одного або декількох субʼєктів надання таких послуг.

Раніше повідомлялося, що АТ "Українська оборонна промисловість" (колишній держконцерн "Укроборонпром") створило Центр реінтеграції ветеранів, що стане одним зі шляхів зміцнення ОПК та сприятиме адаптації демобілізованих військових до цивільного життя.

Автор: Галина Ялівець

Аналитика

Теги