На фронті загинув військовий із Київщини Микола Ткачов

Читать на русском

На фронті загинув військовий із Київщини Микола Ткачов

На фронті загинув військовий із Київщини Микола Ткачов

На Краматорському напрямку, виконуючи бойове завдання, загинув 25-річний мешканець Київщини Микола Ткачов. Життя захисника України обірвалось 16 квітня.

Про це в своєму "Telegram"-овому каналі повідомив міський голова Ірпеня Олександр Маркушин. Вічна пам’ять і слава Герою!

"Ще одне життя відважного сина Ірпінської громади за свободу України... У жорстоких боях на Краматорському напрямку загинув 25-річний Микола Ткачов", – повідомив Маркушин.

Йому назавжди буде 25: на фронті загинув військовий із Київщини Микола Ткачов. Фото qhtixhiqtdiedant

Захисник України народився та виріс в Ірпені. Здобув освіту автомеханіка, працював у сфері прокату транспорту. Мріяв накопичити гроші на власне житло. Микола вів здоровий спосіб життя та мав чудове почуття гумору, був щирим та справедливим.

У січні цього року ухвалив рішення вступити до лав ЗСУ – підписав контракт із 3-ю окремою штурмовою бригадою.

"Село Терни, яке надзвичайними зусиллями вже багато тижнів утримують наші воїни, росіяни намагаються захопити, використовуючи буквально все – тактику "м’ясних штурмів", бронетехніку, артилерію, авіацію. Наші захисники на цьому напрямку тримають оборону кожного метра української землі. Серед них був і Микола. Але 16 квітня наш захисник загинув під час виконання бойового завдання. Героя в Ірпені чекали мама та два брати. Прийміть мої щирі співчуття!" – додав Маркушин.

Аналитика

Теги