Василь Малюк: У генетичному коді українців прописано вміння перемагати

Василь Малюк: У генетичному коді українців прописано вміння перемагати

Голова Служби безпеки України, генерал-лейтенант Василь Малюк звернувся до своїх колег та всіх українців у день, коли СБУ святкує професійне свято

Дорогі українці, колеги та побратими!

25 березня – важлива дата в історії Служби безпеки України. У цей символічний день ми не лише оцінюємо свої результати, а й ставимо нові цілі. І сьогодні наша головна мета – Перемога над ворогом. Немає більш важливого завдання, ніж захищати своїх громадян та звільняти країну від російських окупантів. Ми воюємо за право бути українцями і самим вирішувати власну долю. Вже понад два роки СБУ щодня б’є ворога у найболючіші точки – Кримський міст, військові кораблі у Чорному морі, танки, системи РЕБ і ППО, нафтопереробні заводи та інші обʼєкти, які працюють на російський ВПК. Усе це наші законні цілі, тому що вони несуть війну на українську землю. А СБУ завжди тримає слово і виконує свої обіцянки: бавовна обов’язково з’являється навіть там, де її чекають найменше.

За цей час Служба безпеки знайшла чимало унікальних технологічних рішень. Вони допомагають нам діяти швидко і влучно навіть у глибокому тилу ворога. Ми проводимо спецоперації на суші й на морі, долаючи сотні кілометрів, притягуємо воєнних злочинців до відповідальності, відбиваємо кібератаки, затримуємо агентів і зрадників. Робимо все, щоб ворог усвідомив, що на нашій землі – він приречений, а відплата за всі скоєні злочини та кожне зруйноване життя – неминуча. Тому що українці – це нація мужніх воїнів, які споконвіку захищають свою землю навіть ціною власного життя. Але жодна смерть не буде марною. Адже кращі сини й доньки України продовжуватимуть боротьбу до Перемоги!

І ми зобов’язані виграти й цю велику битву! Бо в нашому генетичному коді прописано вміння перемагати. Щоб наші діти будували нове життя – у власній вільній і незалежній державі. Слава Україні!

З повагою Голова Служби безпеки України, генерал-лейтенант Василь МАЛЮК

Аналитика

Теги