Нова атака ГУР в тилу РФ: знищення стратегічної авіації змінить ситуацію?

  • Українські дрони атакували місто Енгельс в Саратовській області Росії. Саме там розташований військовий аеродром, на якому базуються стратегічні бомбардувальники. Російські літаки ТУ-95 та ТУ-160, зауважують українські військові, обстрілюють ракетами Україну. І ось тепер Україна дістала їх в Енгельсі. Про те, що саме ГУР Міноборони стоїть за цими ударами, підтвердили кілька джерел у військовій розвідці України. То скільки ще бомбардувальників в Росії?
  • На Сумщині, як повідомила влада, починається евакуація сімей з дітьми з прикордонних з Росією районів, які обстрілюються з російської території. Президент України Володимир Зеленський каже, що Росія також випустила по Сумщині 200 керованих авіабомб в березні. Які настрої на Сумщині, як іде евакуація? Чи будує Україна укріплення на північному сході? Говоримо з речником командування «Північ».
  • Київ уважно відстежує, хто з іноземних лідерів вітає Володимира Путіна з перемогою на президентських виборах в Росії, які Україна – як і більшість демократичного світу – не визнає вільними. Серед тих, хто привітав, – і президент члена НАТО-Туреччини Реджеп Ердоган. Але як вплинуть привітання на відносини України з, наприклад, Китаєм та Індією? І чим Путін відрізняється від Лукашенка?

Про це дивіться у програмі « Свобода Live» на @Радіо Свобода:

Форум

Аналитика

Теги