Дронів і атак побільшає: до Росії прибув новий рейс з Ірану, — Гуменюк

Читать на русском Read in English

Дронів і атак побільшає: до Росії прибув новий рейс з Ірану, — Гуменюк

Дронів і атак побільшає : до Росії прибув новий рейс з Ірану, — Гуменюк

Речниця командування зазначила, що Москва почала частіше виробляти власні Shahed, використовуючи іранські компоненти. Тепер коли запаси були поповнені, кількість ударів по українській території може збільшитися.

Російські окупанти активно атакують мирні міста України за допомогою дронів-камікадзе. Частину цих БПЛА противник виробляє на своїй території, але використовує при цьому компоненти з Ірану. Із цього приводу в ефірі телемарафону висловилася речниця Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

За її словами, днями до Росії прибув новий рейс із Ірану, що може свідчити про поповнення запасів. Москва могла з’явитися можливість для виробництва ще більшої кількості безпілотників, тому загроза для української сторони залишається.

Кремль тісно співпрацює з Тегераном та налагоджує нові контакти, щоб продовжувати агресію проти України.

"В останні дні ми спостерігали перельоти вантажного борту з Тегерана до Москви, що свідчить про те, що росіяни готові виробляти більше дронів. Вороги продовжують збирати засоби ураження на своїй території, вони в активній роботі", – заявила Наталія Гуменюк.

Окремо представниця ОК "Південь" додала, що якщо раніше ЗС РФ запускали саме іранські дрони, то зараз ситуація значно змінилася. Окупанти використовують повітряні об’єкти, які вдалося виготовити на своїй території. Вони маркують їх специфічними літерами, що їх використовує армія Росії. Тепер безпілотників у супротивника стане ще більше.

Аналитика

Теги