Окупанти готуються до чергової провокації на ЗАЕС, – розвідка

Читать на русском

Окупанти готуються до чергової провокації на ЗАЕС, – розвідка

Окупанти готуються до чергової провокації на ЗАЕС, – розвідка

Російська терористична армія готується здійснити чергову провокацію на Запорізькій атомній електростанції. Ворог має намір провести операцію під фальшивим прапором.

Країна-агресорка використовує захоплену АЕС для шантажу України та всього світу. Про це заявили у Генеральному штабі ЗСУ.

Українське військове керівництво констатувало, що Росія є єдиною країною у світі, яка тримає у заручниках атомну електростанцію. Своїми діями путінські загарбники свідомо наближають радіаційну катастрофу.

"Росія є єдиним терористом у світі, який тримає в заручниках атомну станцію та використовує її для шантажу України та усього світу. Ніхто інший, окрім російських терористів, не ставив світ так близько до межі свідомої радіаційної катастрофи", – йдеться у заяві Генштабу.

Також у Генштабі наголосили, що протягом останніх тижнів країна-терористка РФ кілька разів намагалася перекласти на Україну відповідальність за використання безпілотників для атак на об’єкти Запорізької АЕС. Своїми діями росіяни свідомо продовжують практику шантажу України та всієї міжнародної спільноти ризиком катастрофи на атомній станції.

При цьому військове керівництво країни наголосило, що Україна завжди відповідально ставилася та ставиться до безпеки ядерних об’єктів. Тому лише після повернення Запорізької АЕС під контроль України можна відновити реальну безпеку станції.

"Допоки російські терористи перебувають на ЗАЕС, тримають там свою бойову техніку та мають можливість проводити свої операції, безпека станції не може бути гарантована", – заявили у Генштабі.

Російські терористи готуються до чергової провокації на ЗАЕС – розвідка qhtidqdiqqtiqdzant

Аналитика

Теги